Chocka dej själv idag

Mitt i den stjärnbeströdda natten. Skaparandan har vibrerat kring köksbordet medan jag gjort skyltar till trapphuset som leder upp till vårt teams lokaler. Hittade ett dokument på lektion.se som jag bara älskade och skyndade mig snabbt att skriva ut. Värme blandas med humor och tanken är att våra barn ska gå upp för trapporna till oss med lätta fötter samtidigt som de får värdefulla livsregler att luta sig mot (att ett sterilt och tråkigt trapphus får lite färg är dessutom en bonus).

image54


Åh du lille, unga..
Vilken fantastisk t-shirt! Vilken underbar man! Så här i efterhand kan man konstatera att han bevisat sig vara värdig sin nationalskaldstitel i ytterligare tjugotvå år. En större man, konstnär, artist, berättare kommer vi aldrig att se. Men nog ska väl karln leva mer än i tolv år till!!??
Nu lutar vi oss tillbaks och tar oss tillbaks till en sommardag 1985.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket härligt klipp, får mig att tänka nostalgiskt tillbaka på alla konserter genom åren. Påminner mig också om att bege mig till bokhandeln för att köpa den nyutkomna biografin.
Annars har jag tillbringat en underbar helg i Skåne på Linderödsåsen. Hittade en massa trattkantareller som smakar finfint på kvällssmörgåsen.
Apropå din länk till Pappa Piraten och jag - Ja, vad säger man "Det är gott att leva trots allt..."
Ciao
Rickard

2007-10-09 @ 22:34:14
Postat av: Ellinor

Rickard: Biografin ligger oläst på mitt nattduksbord och trots att jag längtar efter att låta hungriga ögon sluka varenda sida spar jag på det.. njuter av vetskapen om vad som komma skall. Låter härligt med Skåne om hösten =)

2007-10-23 @ 21:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback