AJAX fönsterputs- När du får oväntat besök

image77

Älskade Leo... nästa gång du kommer på besök och du ser att fönstret är relativt nyputsat så försök att inte slemma ner rutorna fullständigt..!! Tro mig.. varken Vilda eller jag kommer att missa att du vill oss något ändå..

image78

Kommentarer
Postat av: Rastgården Vitabergsparken

Leo är nog den vackraste hund jag sett. Han är välkommen hit...här brukar det vara röj!

2008-02-02 @ 18:33:30
Postat av: Rickard

Såå, nu är den införskaffad. Brorsan har den officiellt men just nu är den i min ägo. vad för något? Lundells Mastodontbox förstås.
Det mest intressanta är att följa processen för en del sånger, hur de har blivit omarbetade, blivit lagda åt sidan för att senare dyka upp i en annan skepnad. Ibland har de bara fått lämna ifrån sig en vers eller refräng till en annan sång osv, osv...

Jag har nu tragglat mig fram till CD nr 8, där dyker en alldeles underbart, fantastisk, knappt 5 min lång Connemara upp, från inspelningarna av Xavante. Tänk: Svart öl, kärlekspassion och Irland är svårslaget...

Du får ha det. jag återkommer med fler kommentarer
Hälsningar Rickard

2008-02-03 @ 21:56:34
Postat av: Emma

Tydligen har Vilda hittat en beundrare, eller tvärtom... Om du har nån flaska ajax över så får du gärna komma förbi, jag bjuder på både middag och fika (eller nån kaninmat, om du föredrar det). KRAM!

2008-02-04 @ 20:09:12
Postat av: Azola

Leo ser verkligen helt oslagbar ut då han kikar in efter sin Vilda!!
Du får tänka så här: om nu någon kille (din eller Vildas ;) gör sig besväret att komma på visit, anstränga sig för att verkligen se och försöka påkalla uppmärksamhet på detta sätt....då är det kärlek!!
:)
Hälsa den vackra Vilda från oss & denna gång en extra hälsning till Leo också!!
Ps! skickar med en Ajax till nästa gång :)

2008-02-05 @ 17:04:54
Postat av: Anonym

Hej E o alla andra!

Rickardssons rumpa verkar vara värd uppmärksamhet... hade jag haft en mer "flexibel" läggning,hade jag nog kollat in detta fenomen,men... jag är allt för bunden av kvinnors ögon o skönhet för att se detta som ett alternativ... :-)

Go´natt,var Ni än är!

G.

2008-02-06 @ 23:17:06
Postat av: Glennis...

E: VI;och jag menar VI alla saknar Dig... ...var är Du...???!!! ...vilse o lycklig i kärlekens snårskog,lyckliga Du! ...men,Du kan väl ägna oss som står på kajkanten en tanke;några ord...?
I all lyckorusönskan:
// G.

2008-02-27 @ 00:17:35
Postat av: Ellinor

Rickard: Man vill aldrig ge den ifrån sig igen.. boxen alltså. Jag fick låna den av en kollega och det behövdes nästan ett hot för att jag skulle ta tillbaks den till honom. Det finns riktigt guldkorn i alla de där sångerna och versioner som är långt mycket mer magiska än de i orginal.

Emma: Börja fixa fika för snart kommer vi!!

Azola. Man kan ju inget annat än att tycka att han är underbar. Vet du.. ibland under en promenad så lägger sig Leo i ett dike och somnar. Hans ägare måste då ringa efter någon som kommer med bil och hämtar dem.. helt oslagbart!

Glennis: Åh du vänliga, varma människa! Tack för att du frågar efter mina ord. :)

2008-03-02 @ 18:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback