Tillvaro

Hemma.. en resa som började efter ett bröllop där brudgummen sytt sin kvinnas klänning och där får mötte ren när en Gute blev fru Lappland. Jokkmokk sen kväll, 20 minusgrader och en kort felkörning. Mötte inte en bil på 10 mil. Fyra timmars sömn hos morfar, påskskinka och dopp i grytan till frukost.

90 mil till huvudstaden i vackert vinterväder. Påsklovsfirare i skidbacken i Örnsköldsvik, shoppande Sundsvallsbor på Biltema. Osmaklig buffé för 95kr, Vilda en stunds lek i snö. 11 timmar senare framme i den stora huvudstaden. Filbyten och vägskyltar... lite trafik men stressade bilförare. Körde fel i Jokkmokk men rätt i Stockholm.

En dags vila. Skulle klippa av slitet hår men fick ingen tid. Köpte en tröja och en fotbollsspelare istället... och balsam för skadat hår.

 

image102

Värsta snöovädret efter Norrköping.. 60 km/ timmen och båda händerna på ratten. Ett sms till södern "gode gud är vädret så här illa resten av milen nu?" Svar: Solsken och bara vägar. Pustar ut.

 

Snabb handling på Maxi. Köpte mat och en sopkorg till badrummet. Fick en gul blomma av kassörskan.

Hemma på landet. Vilda tokglad och sprang 10 varv i trädgården innan hon kom ihåg Leo, varpå hon satte kurs över ängen. Ingen albinoboxer ute så Vilda kom hem och fortsatte stimma i huset istället.

Två trötta somnar innan klockan slagit nio.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att läsa att hemresan gick bra för dig gumman! Hörde att du köpt bil däruppe av mor som hört det av god vän i norr -stämmer det? Kram

2008-03-27 @ 14:10:55
Postat av: Ellinor

Eva (måste det vara va?): Ny bil stämmer bra. Vilda och jag behövde en bil med större plats, bättre musik och svalare sommardagar :)

2008-03-27 @ 17:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback