Onsdagsmorgon

Strax efter sex sprang jag ut i regnet. Nakna ben i gummistövlar, kalla droppar på nyvaken hud. Hade glömt att ta in tvätten igår och givetvis var den var blötare nu än då.

Kaffe och äggröra, en sovande hund utslagen på golvet. Bullerbytystnad och träd som försiktigt börjar skifta i färg. Tittade upp mot himlen igår och såg törst överallt och jag hoppas lönnen och säljen fick sin välbehövliga fukt i natt.

Tar med mig ytterligare en kopp till övervåningen. Drar den grå filten om benen och låter morgonen den 26 augusti tillbringas i en bok.

Kommentarer
Postat av: Eva

Låter som en ljuvlig morgon gumman! E hemma o sjuk än idag men känns som om jag ska gå imorrn trots allt. Maken på väg hem o sjuk nu :(



Onsdag morgon på västkusten har varit blåsig - rejält åskväder med RIKTIGT regn i natt har blåst bort den härliga riktigt varma luften även om det fortfarande är varmt o gott. Detta väderomslag fick mig att inse att det är dags att tvätta bort strandmadrasser o de flesta badkläderna för i år, tråkigt nog. Maken berättade att han sett statistik på att västkusten fått extremt mycket regn denna sommar, vi vet inte om vi håller med. Vi gnäller inte om denna sommar då den åtminstone varit varm enligt oss. Nåja, nästa sommar VET vi ju redan att vi kommer att få minst en vecka med värme o sol:)! Resten av dagen ska bli lugn kanske kommer strykbrädan fram, kanske inte - den som lever får se!

Apropå liv - vilken gudlomigt söt baby du haft äran att träffa!!!



Ha en mysonsdag o ta vara på den lediga (?) dagen!

Kramar i massor från mig o Chester (som haltar o ska ta det lugnt - hur skoj e det när man är 7 månader och sprudlar av liv?!)

2009-08-26 @ 12:01:03
Postat av: Ellinor

Eva Då när Vilda blev ormbiten skulle hon hållas i stillhet i tre veckor!! Förvisso hade hon kommit över både valp- och slyngelstadiet men det krävdes en hel del uppfinningsrikedom för att hålla henne sysselsatt ändå. Det var under de veckorna som hon bla lärde sig namnen på handens fem fingrar.



Hoppas du piggnat till lite, alternativt att farbror doktorn kan ge dig medicin så att du gör det. Här ytterligare en ledig förmiddag innan jobb senare idag.



Kram!!

2009-08-27 @ 09:19:52
Postat av: BabyMamaDrama - by Caroline

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?



För ny musik kolla också gärna in:
http://coolwhateva.blogg.se/

2009-08-27 @ 09:34:23
URL: http://babymamadrama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback