Underbara endorfiner

Snart tre timmar sedan passet slutade och jag är fortfarande så hög på endorfiner att jag inte förstår hur jag ska kunna sova. Min kropp har förvisso redan börjat signalera "ursäkta-men-jag-tor-att-varje-muskel-har-gått-sönder" och det är med viss bävan som jag inser att det finns en morgondag. Kanske borde jag sova i gästrummet på nedervåningen i natt för att säkerställa att jag tar mig till jobbet...? Jag kommer ju ihåg hur det var den första gången... då när jag omöjligt kunde gå ner för trapporna och var tvungen att liksom kasa ner.

Jag har alltså varit på ett BodyPump- pass.. denna träning från helvetet, men som är det absolut roligaste som finns och jag B E G R I P E R  I N T E varför jag inte gjort det här på flera år...??!!

Kanske förstår jag bättre imorgon... eller i övermorgon.

Aj..

Kommentarer
Postat av: Misspami

Hej! Googlade på blutsaft+rosenrot o kom till en länk som länkade hit (!)

Kanske du vet...? Köpte blutsaft idag. Tar rosenrot från Naturpost Vitalas. 300mh rosenrot+62,5L-argininn.

Blutsaft ska man ta 20ml.

http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=033675&oc=16



Kan jag ta både och tro?/MissP

2009-02-09 @ 15:43:58
URL: http://misspami2.blogg.se/
Postat av: Azola

Du kommer nog på orsaken i morgon då du ska gå ner... ;o)

Heder till dig...som börjat träna!!! En annan soffpotatis promenerar ju bara på vintern, fast nu med stegräknare. Är med i kommunens tävling: "tappa.se" friskvårds satsning, de ska få ut oss kommunalare på vägarna och i skogarna och kanske tappa några kilo på köpet. Hi hi...de skulle bara veta vilken energi jag lägger ner på trädgården till våren.. :o) Synd bara att jag inte längre har någon hund att dela promenaderna med...då går det liksom av sig självt,ett sätt att leva!Kissar i all ära, men de får en inte att motionera i alla fall ;o)

Träna på nu, läs :hasa dig fram...och hälsa den vackra Vilda // kram

2009-02-09 @ 15:56:46
Postat av: Bek

Jag hoppade över bodypumpen idag, så du är härmed tuffare än jag! :-)



Men jag har ju varit där förr:

http://bek.blogg.se/2007/october/bek-gar-pa-pumpen.html

2009-02-09 @ 16:44:55
Postat av: Ellinor

Misspami: Det tror jag absolut att du kan. Kan inte se att de olika substanserna skulle störa varandra. Men vad vet jag...? Krya på dig nu och lycka till med barnplanerna :)



Azola: Oh ja.. idag tvivlar jag inte. Fast om jag bara kan stå upp på onsdag så går jag igen och hade du bott lite närmare så hade jag släpat med dig :) Vi kan byta djur någon gång för gudarna ska veta att jag vissa dagar (läs: när det regnar småspik och blåser in i märgen på en) önskat att Vilda spann istället för skällde.. Fast det är bara ibland. Vackra Vilda sträcker på sig och hälsar tillbaks med glada svansviftningar och hennes matte skickar en varm kram!



Bek: "ett industriellt och systematiskt organiserat sätt att få sjujävla träningsvärk i muskler som hittills förmodligen varit okända för vetenskapen" Haha.. jamen precis så!!

2009-02-09 @ 18:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback