Thank you for the music

Rymde in i den mörka och svala biosalongen ikväll för att tas med till den vackra Grekiska övärlden och en musikal fylld av Björn och Bennysar. Filmatiseringen av Mamma Mia var ett lyckopiller och lika säkert som att onsdag kommer efter tisdag får Colin Firth fånleendet att klistra sig fast vid mina läppar... Den här filmen tänker jag se varje gång livet känns lite mörkare än annars.


Kommentarer
Postat av: Anonym

SÅ du har sett den filmen nu. Vi såg ju musicalen så filmen får vänta tilld en kommer på DVD. Här är trötta familjen som ska käka kvällmat o sedan nanna gött efter en heldag på Skara Sommarland!! En superduper dag för oss alla o imorrn blir det härliga sandstranden o pressapressa innan jobbet börjar igen på måndag...



Ha det bäst!



Vännen på Bästkusten!

2008-07-30 @ 22:18:05
Postat av: Ellinor

Eva: Ja det gäller att ta tillvara på varenda sekund av dyrbar ledighet och värmande sol. Gott att höra att ni har det bra där på baksidan av landet ;) Kram!

2008-07-31 @ 00:03:26
Postat av: Azola

Hej E.

Såg filmen först igår...men vilket lyckopiller som du säger!! :o) Håller med till fullo!

Hoppas allt är bra med er två! Kramizar f Nyköping

2008-08-02 @ 13:11:00
Postat av: Ellinor

Azola: Vilda har just ätit upp en blå boll så det ligger "smulor" över hela golvet och hennes matte är trött efter tre dagars intensivt arbete, men vi mår väl och vi trivs i en ormlös tillvaro :) Hoppas livet är gott mot dig också! En kram och en blöt puss skickas i ilfart upp till Nyköping.

2008-08-02 @ 20:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback