Myller

Det var fler än vi på torget denna varma augustikväll... Såg E.M.D och BWO soundchecka under eftermiddagen och kunde åter konstatera att Martin Rolinski är skapt en av Guds bättre dagar..

Köpte nya promenadskor.. en välgärning för både fötter och nos. Väl hemma igen satt Vilda uppe på muren och väntade och det hade väl varit trevligt om det nu inte var för att hon satt i hundgården när vi åkte...


Kommentarer
Postat av: Azola

Hi ...hi ...ledsen E, men jag kan inte låta bli att fnittra åt det du skrev om Vilda som satt på muren ;o)

Antar att du blev frustrerad över att hon smitit ut men också lättad över att hon var kvar hemma(oskadd)

Sicken vilding ;o)

Nu är jag ledig över helgen och ska njuta till fullo, jobbar 1 vecka till och sedan infinner sig min 2:a del av semestern denna sommar.Härligt att ha några veckor kvar då de flesta andra börjat slitet igen.

Kram på er båda och "säkra hundgården" ;o) hi..hi ..

2008-08-08 @ 09:04:28
Postat av: Claus

Undrar vem som hade mest kul, matte eller vovven? :-) /Claus

Postat av: Ellinor

Azola: Den där hundgården har vuxit succesivt genom åren. Planka för planka.. alltid med samma resultat. Trots att den nu avslutas med en innåtlutande planka så tar hon sig över.. utbrytardrottningen Vilda. Så gott med ytterligare semesterdagar i sensommaren.. ska du hitta på något kul?



Claus: Törs inte ens tänka på vad hon har hittat på under de där timmarna. Försiktigt spanade jag efter korna men de fanns på plats.. tack och lov. :)

2008-08-08 @ 16:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback