Sommarens afton



Önskar alla nära och kära, bekanta och obekanta, en riktigt fin midsommarafton i detta nådens år 2008.
Må er dag bli fylld av små grodor, lövade kransar, rå fisk, illröda jordgubbar och givetvis hemmakryddat brännvin. Inatt plockar vi sju sorters blommor och dansar över ängarna...

Imorgon hämtar jag en hund som är trött, tagen men klart på bättringsvägen och det frusna blodet i mina ådror håller nu sakta på att tinas upp igen. Det här var en pärs...!!

Kommentarer
Postat av: Glennis...

...lessen att Du måste vara utan Din "buddy" en dag som denna,men snart har Du hennes fuktiga nos i ansiktet,om än att den är lite hålslagen...:-)



...Du pussar mina lessna tårar med Din mjuka nos...

- Lassie / Ainbusk.



Ha nu den allra bästa av midsommrar,och låt inte Dina kinder fuktas av vatten o salt,inte ens om det beror på allergi ifrån dom sju som ligger under Din kudde...:-)



Med hälsning ur grodperspektiv:

Glennis...

2008-06-20 @ 14:28:01
Postat av: H

Nu har du gjort din blogg riktigt snygg. Hoppas på tätare inlägg i framtiden och fler trädgårdsspaningar. Trevlig Midsommar!

2008-06-20 @ 16:58:51
Postat av: Katarina Larsson

Glad midsommar till dig en dag sent, men den varar väl hela helgen egentligen!? Dags att ses snart va´? Kram tusen!

Förresten, åker till Hemavan i nästa vecka så om du har hemlängtan och är ledig är det bara att hänga på, då kan du ju för en gångs skull få en billig hemresa:)

2008-06-21 @ 05:57:23
Postat av: Ellinor

Katta: Ja vi både skämmas både inför oss själva och varandra för att vi är så dåliga på att ses. Nu skärper vi oss! Härligt med lite fjällesemster och mellan "hamma" och Hemavan är det ju faktiskt mindre än 50 mil. Har dock tänkt stanna där jag är denna sommar, den här våren har varit nog så ikringflängande. Hör av dig när du kommit hem igen!

2008-06-21 @ 07:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback