Lägerhelg

Det senaste dygnets arbetsrelaterade äventyr har gått över förväntan och även om tröttheten har spritt sig med varje cell så är adneralinpumpen fortfarande igång. Efter 31 timmars arbete väntar nu nya äventyr och denna gång är det fyfbenta sådana. Bilden är packad, Vilda är nybadad och i väskorna finns både böcker och spårlinor. Nu åker vi på schäferläger ner till vackra Kristianopel!

Trevlig helg alla!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas ni får en riktigt mysig helg o Vilda leker med alla nya vänner hon hittar!!! Här åker sonen på fotbollsläger idag till imorgon - såklart ÖSER regnet ner, vad annars kan man vänta sig :) Ska iväg o kolla deras match runt 11 idag - fotbollsmamma som man blivit!!

Linnea rider idag, tävlar imorgon så gumsan har fullt upp med.



Men sedan kommer det skojsiga... LISEBERG imorgon em med rabatter motsvarande 1000 kronor!!!! Min snälla moster tänkte på oss när hennes man kom hem med dom :)



SÅ inte mycket hemmatid denna helgen inte...



Ha det nu såå bra och så kanske vi hinner höras över linje nästa vecka.

Kram från vännen i regniga Halland.

2008-09-06 @ 07:22:54
Postat av: Azola

Vilken härlig bild!

Som jag sagt tidigare är Vilda så otroligt vacker.

Måtte nu regnet ta uppehåll så ni får det så där spännande och roligt som man ska ha på läger! Allt blir så mycket roligare då det inte regnar, stövlar och regnrock till trots!Passa på att förnya dina krafter också E. Hälsa så gott till min älsklings Schäfer på nätet! Kram A

2008-09-06 @ 14:37:40
Postat av: Marita Reijonen (Zeazar)

Hej! Nu har vi kommit hem igen och det är skönt,det var 16.3 mil att köra mätte jag det till.Hunden är ganska slagen men var ju bara tvungen till att busa lite med den gamla hunden innan han slog sig till ro./Ha det bra,Marita o Zeazar.

2008-09-07 @ 19:52:50
Postat av: Ellinor

Eva: Låter som om ni haft en toppenhelg ni också! Synd bara att man ska behöva bli genomblöt på köpet. Jobbar kväll i början på veckan så jag slår en signal under den andra hälften :) Kram till er alla



Azola: Vi blir ruggigt malliga både Vilda och jag, över din goda smak! Hon är vacker den där schäferflickan.. det har du baske mig rätt i. ;) Tycker det är helt ljuvligt att ha ett sommarhus till sin katt, vore jag katt skulle jag vilja bo hos dig och ingen annan.



Marita: Ja det är gott att vara hemma igen, trots att helgen var toppen på alla sätt. Var lite avundsjuk på ditt badkar när jag kom hem men hämtade björkved och tände en brasa istället... helt okej det med :)

2008-09-07 @ 21:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback