Fotbollssnack..

Nej jag bryr mig verkligen inte ett dyft om den där sporten, men Henrik Rydström har onekligen gjort [delar av] den aningens mer intressant. Inte nog med att han ser ut som något Gud skapade en av sina bättre dagar, genom hans utomordentligt braiga blogg har han också visat att han är en man med sunda tankar om tingens varande, en ömsint pappa och en ordens vän. Dessutom har en en fil.mag i litteraturvetenskap (!), utomordentligt bra musiksmak och modet att ifrågasätta och ifrågasättas. Skulle det d e s s u t o m vara så att herr Rydström, som det ibland insinuerats, förstått grundtanken i Karl Marx bitvis så vackra samhällsutopi, ja då kvalar han lätt in bland toppen av männens män.

...synd bara att han ska babbla så mycket om fotboll

Fast ändå.. trots allt. Fler.. eller kanske mer.. Henrik Rydströmmare till folket... det är lördagskvällens paroll.

och du kan börja
H Ä R ...


Kommentarer
Postat av: SB

Så fotbollsintresset















Ja...gillar man fotboll så är man ju vanligtvis en ganska korkad person....













2009-02-08 @ 07:35:12
Postat av: SB

..jag menar...vuxna män som springer runt och jagar en boll när de i stället borde sitta och diskutera Karl Marx samhällsutopi. För att inte tala om alla dessa lata typer som ligger i soffor världen över och tittar på dessa män som jagar bollar...hur smarta är de? Ska man titta på TV så finns det ju faktiskt program som förhöjer vår intelligens...som Idol, Let´s dance och Melodifestivalen. Ha en fantastisk dag i Bullerbyn och hälsa The wild one.

2009-02-08 @ 08:18:57
Postat av: Ellinor

SB: Nu läser du mitt inlägg som fan läser bibeln. Jag menar absolut I N T E att det finns ett motsatsförhållande mellan fotbollsintresse och klokhet och att Rydström då skulle vara det undantag som bekräftar regeln. Så smyg lugnt tillbaks till soffhörnet och La Liga kära du.. :)

2009-02-08 @ 09:47:36
Postat av: Eva

I detta hem sköter sonen ALLT fotbollsintresse, men jag är en sån där hemsk fotbollsmamma på matcherna ;)



Det ser ut som om du o Vildingen får gäster 13-15 mars! Barnen blev jätteglada! Vi kan väl höras mera o bestämma om det verkligen passar er?!



Har precis avslutat frukosten. Blir en tur till Götet idag för att se "Bolt" och sedan gå på resturang - mysdag för hela familjen med andra ord. SPortlov nästa vecka för barnen o flängande mellan mormor, farmor o slödagar hemma då vi vuxna sparar på våra lediga dagar...



Hoppas ni får en finfin söndag!

Kramis kramis

2009-02-08 @ 10:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback