På toppen av världen

.. nåja, men på den högsta toppen i min omedelbara närhet i vart fall då jag tog med mig mamman och Vildan ut på lågfjällsvandring i kvällssolen. Övningsfältet har bytt skepnad och de täta trollskogarna runt Bullerbyn är nu ersatta av lite öppnare vyer och helt andra höjder.

Högst där uppe finns "Åke på toppen", eller Toppstugan som den också kallas, och utanför en parkering i lite annorlunda tappning...



Sakta men säkert börjar allt läggas på plats. Pappan hade godheten att köpa mig en ryggsäck som sitter som en dröm på min rygg, idag hittade jag de perfekta ullstrumporna och sent ikväll fick jag besked om att jag får låna en digital systemkamera av en vän. Tacksamhet är ett bra ord..



- Här har det gått många lögnare, sa mamman när hon parerade mellan oändligt många stenar längs leden. Frågande tittade jag upp på henne och hon förklarade då att Gud slänger ner en sten i skallen på den som ljuger. Min mamma vet  mycket saker.



Det är dit vi ska... där borta i fjärran finns de stigar som människofötter och hundtassar snart ska vandra på. Klockan och hjärtat tickar.


...och Ulf då? jodå, hans ögon var lika vackert blå som alltid. Dahlbäck lika ljuvligt hängiven och Markus lika smittsamt leendes. "För alla kvinnor med ögon som fjällsjöar" gav han den fina "I kvinnors ögon" och den stunden bevarar jag där inne i trakterna kring hjärtat. Men annars en sommarfestivalspelning likt så många andra och flera mil ifrån de där magiska stunderna inne i en mörk lokal där svetten rinner efter ryggraden och luften vibrerar. Igår var ingen Club Zebra och ingen Tyrol. Å andra sidan var det ingen som påstod att det skulle vara det heller...


Kommentarer
Postat av: Mia

Vilka vackra bilder du tagit,det kortet med dig & Vilda tillsammans med ryggarna mot kameran e sååå fint likaså kortet på Vilda i kvälls solen.Hoppas ni får en trevlig avkopplande semester.KRAAAAM

2009-06-29 @ 11:56:37
Postat av: Steffo

Njut allt du bara orkar å kan... det är du värd! Kram

Postat av: Sussi Johansson

Precis hur vackert som helst. Ha det bäst.

2009-06-29 @ 15:58:10
URL: http://lexuzschnauzer.blogg.se/
Postat av: Azola

Härliga bilder...

Lycka till på färden och var rädda om er !!



Jättekramen från mig till er båda! ♥♥

2009-06-30 @ 00:04:52
Postat av: Åz

Vilka vackra bilder, du är sannerligen en mästerfotograf!!

2009-06-30 @ 11:04:56
Postat av: Ellinor

*Mia:* Tack! Det var en fin stund och jag är glad att ha mamman med som kunde föreviga ögonblicket. Du.. vill du maila mig adressen till din blogg, har alla uppgifter jag behöver hemma i Bullerbyn. Kram!



*Siken:* Thanks dear! Ses på vägen ner (om inte förr). Kram!



*Sussi:* Vilken skönhet ni skaffat er, en ljuvlig liten lurv! Passa på att njut nu, innan man vet ordet av är dom stora.. om än lika ljuvliga. Kram!



*Azola:* Det är härliga omgivningar :) Hoppas ni har en fin sommar där under äppelträden. Hälsa vackra Rosie och kramar till dig från hund och mig :)



*Åz:* Det är lätt att ta vackra bilder när motiven är så vackra :) Fast tack ändå.. blir glad för de orden. Massa bamsar till dig!!



2009-06-30 @ 13:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback